Alles over Photoflyer voor jouw marketing

De marketingafdeling binnen een bedrijf is vaak uitgebreid. Vroeger waren we van mening dat we het marketingdeel er nog wel zelf bij konden doen, ‘even snel’. Maar we zijn er nu al een tijdje achter dat dit een kunst op zich is, en de nodige aandacht en expertise vergt. Het doel is om aandacht voor een product of dienst te vragen op een sympathieke en uitnodigende manier. Zoals Photoflyer doet! In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Wat is het?

Photoflyer is een bedrijf dat zich specialiseert in een vriendelijke manier van reclame maken. In 2003 ontstond het idee voor Photoflyer vanuit een reclamebureau en nu, bijna 20 jaar later is het bedrijf al een hele poos enorm gegroeid en succesvol. Want hoe zorg je er nu voor dat de manieren van marketing persoonlijk zijn, bij het publiek blijven hangen en vooral leuk zijn? Nou met behulp van foto’s!

Instax, Polaroid en Canon

Foto’s zijn de poorten naar het verleden. Je kan door middel van een foto terugkijken op een herinnering en het moment met dierbaren even herbeleven. Als je met Photoflyer in zee gaat kan dat met foto’s van verschillende merken, je kan er een polaroid evenement van maken maar je kan ook werken met Instax en Canon. Stel, je zou met Instax gaan werken, dan heb je voor het marketingonderdeel een sticker frame Instax nodig. Hier staat het logo van het bedrijf op en eventueel wat informatie over het evenement.

Herinnering voor de klant

Waar je dit soort marketing ook van herkennen zijn de foto’s die je kan kopen in pretparken bij de uitgang van bepaalde attracties. Je kan dan een losse foto met photoframe kopen maar je kan soms ook een sleutelhanger kopen met foto, de sleutelhanger is dan in de stijl van de attractie gemaakt. Zo werkt het eigenlijk ook bij Photoflyer, je geeft mensen een herinnering mee waar meteen de informatie van het bedrijf op staat.

Alle soorten evenementen

Je kan dit voor allerlei soorten evenementen inzetten, zo kan je kiezen voor een groot openingsfeest maar je kan ook, als jouw bedrijf sponsor is van een bepaald evenement, een plek inrichten waar deze foto’s gemaakt kunnen worden voor bezoekers.

Aan de slag!

Enthousiast geworden? Waar wacht je nog op? Neem contact op met de mensen van Photoflyer en bespreek wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn en hoe je die mogelijkheden zo snel mogelijk tot de realiteit kan maken!

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten