De beste make-up voor je make-up routine!

Tegenwoordig vinden wij het als vrouwen enorm belangrijk dat we er goed en verzorgd uit zien. Mede door social media vinden we het belangrijk om de juiste make-up te dragen en er aantrekkelijk uit te zien, maar is dit natuurlijk ook een algemeen iets onder vrouwen. Vooral de foundation en mascara zijn populair bij de vrouwen en zorgen ze voor net die ene touch. Je laat je ogen iets meer spreken met mascara en zorgt net voor het extra kleurtje met het gebruik van foundation. Wat is nu de beste foundation en welke soort make-up is nog meer aan te raden om te dragen? We vertellen je er graag meer over!

De beste foundation!

Foundation is de eerste soort make-up die je aanbrengt en is het de basis voor je make-up look. Foundation zal de huid egaliseren en laat het de huid er gezond en stralend uitzien. Je kunt de foundation dagelijks gebruiken, maar is het ook mogelijk om dit alleen te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een feestje. Toch blijft het moeilijk om nu de juiste foundation aan te schaffen voor je huid, want wat is nu de beste foundation? Foundation is er in vloeibare variant te verkrijgen, creamfoundation, foundation in de vorm van sticks en is er compacte poeder foundation te verkrijgen. Afhankelijk van je huidtype en wat je makkelijk vindt om te gebruiken, kun je de uiteindelijke keuze maken. Ook is het goed om jezelf te laten adviseren bij twijfel, waardoor je ook geen miskoop zult maken!

Maak gebruik van highlighter

Nu vormt foundation de basis en eerste laag in je make-up look, maar wordt ook highlighter veel gebruikt. De highlighter is misschien wel de grootste beautytrend en zorgt het voor de perfecte shaping van de kaaklijn. Ook voor het shapen van een kleinere neus of kleiner voorhoofd is de highlighter geschikt, waardoor je dus altijd de perfecte vorm en look kunt creëren met highlighter.

Highlighting en contouring zijn unieke make-up technieken en bestaat het eigenlijk al erg lang. Echter is deze vorm tegenwoordig ook enorm bekend in de beauty wereld, waardoor er verschillende soorten highlighters te verkrijgen zijn. Kies voor een poeder, crème of stick van de highlighter. De poeder is het makkelijkst om aan te brengen, terwijl de crème perfect is wanneer je last hebt van een droge huid. Voor de strobing techniek kun je echter beter de highlighter stick gebruiken. Experimenteer met contouring en neem de highlighter vervolgens altijd mee in je make-up routine!

 

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten