De beste relatiegeschenken

De beste relatiegeschenken zijn lastig te vinden. Het hele internet staat er vol mee en het is het allemaal nét niet. Dit is erg vervelend, want voor je zakelijke relaties wil je het allerbeste en leukst geschenk. Wij hebben hier de oplossing voor, hier in deze blog. Je leest hier hoe jij met de beste relatiegeschenken indruk maakt op al je zakelijke relaties en je nu een enorm sterke, duurzame band met ze hebt opgebouwd. Lees vooral verder als je nooit meer wil nadenken over welk relatiegeschenk je geeft aan je zakelijke relaties.

Eten en drinken 

Eten en drinken valt bij iedereen in de smaak. Relatiegeschenken eindejaar kun je prima invullen met wat lekkers te eten en drinken. Een banketletter laten bezorgen voor Sinterklaas met wat chocoladeletters, pepernoten en een lekker flesje wijn erbij doet wonderen. Een kaartje erbij, een mooie verpakking en je bent eigenlijk al klaar. Eten en drinken verbindt, het laat mensen samen komen. Bij voorkeur kies je dan ook iets persoonlijks. De letter van je zakelijke relatie kiezen, eentje voor zijn of haar partner en de favoriete wijn van degene erbij. Je moet dus wel wat research verrichten of diep graven in je geheugen, maar dan heb je ook het allerbeste relatiegeschenk ooit.

Kantoorartikelen

Net als jij, is degene aan wie je het relatiegeschenk geeft, gek op zijn of haar werk. Het is zijn of haar passie, het leven. Hier kun je goed op inspelen. Met kantoorartikelen kun je nooit misgaan. Een mok met het logo van zijn of haar bedrijf, een speakersetje voor op het bureau, een klein koelkastje; niets is te gek en er zijn eindeloze opties te bedenken die jij voor je zakelijke relatie kunt aanschaffen om een échte indruk te maken. 

Normen en waarden

Nee, normen en waarden kun je niet cadeau geven. Wat je wél kunt doen is iets kiezen wat aansluit op ofwel jouw normen en waarden, of op die van degene aan wie je het zakelijke geschenk geeft. Dit laat zien dat je die normen en waarden deelt of dat je ergens waarde aan hecht. Bijvoorbeeld duurzaamheid. Met een door zonne energie aangedreven powerbank bijvoorbeeld, laat je zien dat je waarde hecht aan de planeet. Dit maakt altijd een impact op degene die het zakelijke geschenk ontvangt en het zegt echt wat over jou. Je bereikt het beste resultaat met een persoonlijk geschenk, vergeet dat niet. 

 

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten