Een kantine tafel kopen is een belangrijke zet!

0
488

Wil je je kantine opnieuw inrichten? Dan moet je écht even verder gaan dan alleen een ander kleurtje op de muren smeren. Je moet ook een belangrijke beslissing nemen over de kantine tafel of tafels. Of je gaat voor één kantine tafel of meerdere tafels is van een aantal factoren afhankelijk. Zo is het belangrijk om de ruimte waar de kantine zit of moet komen goed op te meten. Je wilt wel dat iedereen die gebruik gaat maken van de kantine de ruimte heeft om om de tafel te gaan zitten. Kies je een ronde kantine tafel dan kun je meer mensen kwijt. Kies je voor een rechthoekige of vierkante tafel? Dan kan de kantine ook gebruikt worden voor een vergadering.

Een kantine tafel is belangrijk

Je medewerkers moeten zich, in hun pauzes, kunnen ontspannen. Ze hebben dus een plek nodig waar ze fijn kunnen zitten en waar ze hun brood kunnen smeren en hun koffie of thee op kunnen smeren. Je kantine tafel is dus echt een belangrijk meubelstuk. Natuurlijk zijn de stoelen ook erg belangrijk. Afhankelijk van de grootte van je kantine kun je kiezen voor stapelbare stoelen of juist voor stoelen die altijd klaar zijn voor gebruik. Het is maar net wat jij fijn vindt.

Geef je weleens een feestje in de kantine?

Dan is het wel een goed idee om de tafels en stoelen aan de kant te schuiven en een horeca meubilair statafel te bestellen. Of meerdere, afhankelijk van de hoeveelheid mensen die je verwacht. Deze statafels zijn gemakkelijk op te klappen wanneer ze niet worden gebruikt en ze nemen daardoor maar weinig ruimte in. Een ander voordeel van statafels is dat je ze net zo gemakkelijk mee naar buiten neemt voor als er een barbecue wordt georganiseerd. Je zult zien dat je medewerkers de statafels ook graag zullen lenen voor een feestje thuis. Maak daar goede afspraken over!

Bestel je kantine meubilair gewoon online

Je hoeft voor een nieuwe kantine tafel of een statafel echt de deur niet uit. Je bestelt deze gewoon online. De prijzen op de website zijn excl. BTW en je ziet in één oogopslag hoeveel items er nog op voorraad zijn. Je kunt kiezen uit nieuwe meubelen maar je kunt ook gaan voor gebruikte exemplaren. Dat is een voordelige keuze, al moet wel net jouw smaak erbij zitten, natuurlijk. Hoe je de ruimte ook wilt inrichten, je regelt het snel en heel gemakkelijk online.