Items die elke man in zijn kledingkast moet hebben

Elke man heeft zo zijn eigen smaak en dat is natuurlijk prima. Je hebt bijvoorbeeld de basic look, de nette look en een baseball look. Zo heb je er nog een stuk meer en iedere man kiest zelf waar hij het meeste van houdt. Toch willen wij vandaag wat items benoemen die onmisbaar zijn en die elke man in zijn kledingkast moet hebben. Zo kan je wellicht gelijk inspiratie opdoen of het doorsturen naar je vriendin als inspiratie voor een cadeau.

Jassen

Elke man heeft natuurlijk een zomerjas en een winterjas in zijn kledingkast nodig. Dit is niet alleen een regel vanuit de mode-industrie, maar ook nodig als bescherming voor je lichaam met bepaalde temperaturen. Jassen mannen zijn overal te vinden. Asos is altijd een goede tip als je op zoek bent naar een specifiek kledingstuk maar niet weet welk merk, kleur of model je zou willen. Wat tegenwoordig ontzettend hip is, is een lange jas heren. Dit valt goed in de categorie de nette look, maar in principe valt een lange jas heren bij elke man wel in de smaak. Je kunt het als bijzondere jas bewaren voor speciale gelegenheden, maar ook in het dagelijkse leven dragen. Dit soort jassen zijn vaak wat dunner dan een winterjas, dus perfect voor in de herfst.

Hoodies

Een onmisbaar item in elke kledingkast van een man is een hoodie. Het maakt niet uit welk seizoen het is en hoe warm of koud het is, een hoodie komt altijd goed uit. In de winter is dit natuurlijk een trui waar je gewoon constant in wilt leven, maar in de zomer kan je dit weer gebruiken als jas als je op de fiets zit. In principe is een hoodie tijdloos en in elk seizoen zal hij weer van pas komen. Ook de capuchon op deze truien staan ontzettend leuk onder een spijkerjasje. Je kunt hoodies op elke manier combineren waardoor er voor ieder wat wils bij zit.

Comfortabele outfits

We hebben net al kort de hoodies besproken, maar de joggingsbroeken en de toepasselijke sweaters mogen niet vergeten blijven. Zeker nu in de corona zijn dit vaak de outifts waar we in leven en wat gewoon het lekkerste zit. We doen nu toch vrij weinig en kunnen toch de hort niet op, dus waarom zou je niet je lekkere joggingsoutfit aantrekken en daar meerdere van aanschaffen? Ook deze outfit is tijdloos en altijd goed om in je garderobe te hebben.

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten