Nieuwe generatie met telefoon

Tegenwoordig zie je iedereen met de nieuwste iPhone lopen. Overal waar je komt, in de trein, op de fiets in de supermarkt. Zelf de jonge kinderen hebben telefoons voor een paar honderd euro. Ik kan het mij niet voorstellen dat je je eigen kind met zo'n dure telefoon laat lopen. Ik had nog niet eens een telefoon toen ik die leeftijd had. Mijn eigen kinderen heb ik een telefoon gegeven toen ze naar de middelbare school gingen. Dit vonden zij laat, want iedereen bij ze in de klas had al een telefoon op de basisschool. Dit overdreven ze wel, want ik hoorde ook meerdere ouders die er hetzelfde overdachten als ik. Er waren inderdaad wel een aantal kinderen met een mobiele telefoon, maar dit waren toen geen telefoons van een paar honderd euro. 

Het telefoongebruik van mijn kinderen tijdens hun jeugd

Mijn kinderen zijn wel zelfstandig geworden toen ze geen telefoon hadden. Als ze dan bij een vriendje of vriendinnetje gingen spelen belden ze met de telefoon van de ouders naar ons. Ze wisten mijn en mijn vrouw haar telefoonnummer uit hun hoofd. Wanneer ze ons dan wilden bereiken vroegen ze aan iemand anders of ze hun telefoon konden lenen. Hierdoor durven mijn kinderen nu ook gemakkelijk mensen aan te spreken in het dagelijks leven. Want ze moesten ook altijd naar de vader of moeder van een vriend of vriendin. Dit heeft ze erg geholpen en ik zie er nu nog steeds resultaat van. Ik ben heel erg blij dat ik het zo heb gedaan. Zo zijn ze onafhankelijk van de telefoon.

Mijn eigen telefoongebruik

Ik heb daarentegen ook een iPhone en gebruik deze veel. Dit komt voornamelijk, omdat ik hem veel nodig heb voor mijn werk. Ik houd hiermee contact met mijn collega’s en moet hier mijn uren op bijhouden in een app. Ook is het een telefoon die ik van mijn werk heb gekregen. Iedereen van mijn werk heeft een telefoon aangeboden gekregen, zodat iedereen de app kan gebruiken voor het bijhouden van de uren en is iedereen goed bereikbaar. Bij gebreken of schade door eigen toedoen moet je de iphone reparatie wel zelf betalen. Ik heb mijn telefoon van de trap laten vallen. Er zaten toen enorme barsten in het scherm. Verder was het scherm ook helemaal zwart en knipperde wit. Kortom hij was kapot. Heel jammer, maar ik had hem wel hard nodig voor mijn werk. Toen heb ik hem laten repareren door GSM Paradise, deze hebben hem binnen enkele dagen gerepareerd.

 

Gerelateerde Artikelen

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Een elegante woonkamer: stijltips!

Het leuke van woonkamers is dat ze allemaal anders zijn. Als je over straat loopt en af en toe naar binnen kijkt zal het...

Recente Berichten

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Een elegante woonkamer: stijltips!

Het leuke van woonkamers is dat ze allemaal anders zijn. Als je over straat loopt en af en toe naar binnen kijkt zal het...

Welke daytrading strategieën zijn er?

Om te kunnen beginnen met daytrading heb je ontzettend veel kennis nodig. Allereerst ga je kijken op welke markt je acties wilt zijn. In...

Jouw eigen waterfles

Tegenwoordig zijn veel producten te personaliseren. Jongeren blijken ook veel interesse te hebben in de trend van het personaliseren van producten, je maakt het...