Nieuwe generatie met telefoon

Tegenwoordig zie je iedereen met de nieuwste iPhone lopen. Overal waar je komt, in de trein, op de fiets in de supermarkt. Zelf de jonge kinderen hebben telefoons voor een paar honderd euro. Ik kan het mij niet voorstellen dat je je eigen kind met zo'n dure telefoon laat lopen. Ik had nog niet eens een telefoon toen ik die leeftijd had. Mijn eigen kinderen heb ik een telefoon gegeven toen ze naar de middelbare school gingen. Dit vonden zij laat, want iedereen bij ze in de klas had al een telefoon op de basisschool. Dit overdreven ze wel, want ik hoorde ook meerdere ouders die er hetzelfde overdachten als ik. Er waren inderdaad wel een aantal kinderen met een mobiele telefoon, maar dit waren toen geen telefoons van een paar honderd euro. 

Het telefoongebruik van mijn kinderen tijdens hun jeugd

Mijn kinderen zijn wel zelfstandig geworden toen ze geen telefoon hadden. Als ze dan bij een vriendje of vriendinnetje gingen spelen belden ze met de telefoon van de ouders naar ons. Ze wisten mijn en mijn vrouw haar telefoonnummer uit hun hoofd. Wanneer ze ons dan wilden bereiken vroegen ze aan iemand anders of ze hun telefoon konden lenen. Hierdoor durven mijn kinderen nu ook gemakkelijk mensen aan te spreken in het dagelijks leven. Want ze moesten ook altijd naar de vader of moeder van een vriend of vriendin. Dit heeft ze erg geholpen en ik zie er nu nog steeds resultaat van. Ik ben heel erg blij dat ik het zo heb gedaan. Zo zijn ze onafhankelijk van de telefoon.

Mijn eigen telefoongebruik

Ik heb daarentegen ook een iPhone en gebruik deze veel. Dit komt voornamelijk, omdat ik hem veel nodig heb voor mijn werk. Ik houd hiermee contact met mijn collega’s en moet hier mijn uren op bijhouden in een app. Ook is het een telefoon die ik van mijn werk heb gekregen. Iedereen van mijn werk heeft een telefoon aangeboden gekregen, zodat iedereen de app kan gebruiken voor het bijhouden van de uren en is iedereen goed bereikbaar. Bij gebreken of schade door eigen toedoen moet je de iphone reparatie wel zelf betalen. Ik heb mijn telefoon van de trap laten vallen. Er zaten toen enorme barsten in het scherm. Verder was het scherm ook helemaal zwart en knipperde wit. Kortom hij was kapot. Heel jammer, maar ik had hem wel hard nodig voor mijn werk. Toen heb ik hem laten repareren door GSM Paradise, deze hebben hem binnen enkele dagen gerepareerd.

 

Gerelateerde Artikelen

Hoe zorg je het best voor je huisdier? 

Het is in Nederland zeer gebruikelijk om een huisdier te hebben. Dit is voor velen erg leuk, omdat zij hierdoor een maatje in huis...

Online geld doneren raakt steeds meer ingeburgerd

  Online geld doneren raakt steeds meer ingeburgerd. De traditionele manier van langs de deuren gaan met een collectebus levert steeds minder op. Dat komt...

Lasersnijden is dé manier om je buizen op maat te snijden

Lasersnijden is natuurlijk al lang bekend. Maar wist je dat er nog steeds nieuwe technieken worden ontwikkeld? Lasersnijden wordt hierdoor steeds meer secuur en...

Recente Berichten

Hoe zorg je het best voor je huisdier? 

Het is in Nederland zeer gebruikelijk om een huisdier te hebben. Dit is voor velen erg leuk, omdat zij hierdoor een maatje in huis...

Online geld doneren raakt steeds meer ingeburgerd

  Online geld doneren raakt steeds meer ingeburgerd. De traditionele manier van langs de deuren gaan met een collectebus levert steeds minder op. Dat komt...

Lasersnijden is dé manier om je buizen op maat te snijden

Lasersnijden is natuurlijk al lang bekend. Maar wist je dat er nog steeds nieuwe technieken worden ontwikkeld? Lasersnijden wordt hierdoor steeds meer secuur en...

Dit is de ideale oplossing voor het parkeerprobleem in steden

Het is in de meeste Nederlandse steden erg lastig om een goede parkeerplek te vinden voor je auto. Zelfs de mensen die in deze...

Is het slim om een motor op naam van je bedrijf te kopen?

Er zijn in Nederland veel mensen die het leuk vinden om motor te rijden. Sommige mensen vinden het zelfs zo leuk dat ze ieder...