Renovatie van een huurpand 

Veel ondernemers krijgen te maken met panden die gerenoveerd moeten worden. Sommige ondernemers hebben een huurpand en sommige kopen hun pand meteen. Maar vaak moet het gebouw nog naar smaak ingericht worden. Ook komt het voor dat er veel meer moet gebeuren dan alleen een likje verf of decoratie. Zeker in panden die gehuurd worden is het vaak een inverstering wat uiteindelijk niet naar jou terugkomt. Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden om niet mega veel geld uit te geven voor de renovatie van het pand. Hoe kan dit? Door te beginnen met je vloer. Leg in plaats van hout of ander materiaal een tapijttegel neer. 

Tapijttegels als vloer 

Misschien heb je nog nooit eerder van een tapijttegel gehoord, maar het is echt een hele goede uitvinding. Zeker als je van plan bent een bedrijfspand op te knappen. Door de tapijttegel kan er in een handomdraai sfeer gecreëerd worden. Dat is tenslotte wat je wilt in het pand. Daarnaast zijn ze erg makkelijk in onderhoud en hoeft de vloerbedekking van tapijttegels niet duur te zijn. Al vanaf € 0,50 per tapijttegel kun je al een prachtige vloer samenstellen. Zo heb je niet alleen een voordelige vloer, maar ook nog eens een die van goede kwaliteit is. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren waaruit gekozen kan worden. Wat zijn nog meer voordelen om in je bedrijfspand tapijttegel te gebruiken? Zeker als je in een huurpand gaat wil je voorkomen dat je heel veel kwijt bent. De vloer is dus voordelig, gemakkelijk te leggen, ook versnijdbaar en je kunt de tegels meenemen naar een eventueel volgende locatie bij verhuizing. Is er nou een enorme vlek ontstaan? De tegel kun je makkelijk schoonmaken en eventueel vervangen.

Nog voordeliger?

Wil je nog voordeliger uit zijn bij de renovatie? Dan kun je ook kiezen voor tapijttegels restpartij. De naam zegt het al. Dit is overgebleven en kan dus voor een goedkopere prijs dan een gewone tapijttegel de deur uit. Erg handig voor de renovatie van een tijdelijke locatie of huurpand. De tapijttegels zijn op iedere vlakke ondergrond te installeren, mits deze hard, droog en schoon is. Ook is iedere ondervloer geschikt te maken voor tapijttegels. Bij het leggen van de tapijttegels is het niet nodig om te lijmen of te nieten, heel makkelijk neer te leggen dus.  Heb je verdere vragen over tapijttegels of over de tapijttegels van een restpartij, dan kun je terecht bij www.tapijttegelhandel.nl of bezoek hun showroom om de tegels in het echt te bekijken. 

 

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten