Train je veel? Gebruik Glutamine

Als je dagelijks spiermassa traint, dan is het belangrijk om je spieren goed te verzorgen. De spieren worden namelijk gestoord doordat jij de spieren wilt trainen. Hierdoor kun je spierpijn krijgen. Als je spierpijn krijgt, dan weet je vaak ook dat je goed hebt getraind. Wellicht is het dan wel belangrijk om je spieren goed te verzorgen. Hierdoor voorkom je dat je spieren beschadigen. Wil jij je spieren goed verzorgen? Maak dan gebruik van Glutamine. 

Wat is Glutamine?

Glutamine is niet essentieel. Dit betekent dat je lichaam vaak zelf deze stof aanmaakt. Als je veel traint, dan kan het voorkomen dat je lichaam de stof Glutamine niet meer aan kan maken. Hierdoor kun je de spieren beschadigd raken en dat wilt je natuurlijk voorkomen. De aanwezigheid van Glutamine in je lichaam daalt namelijk met 50% als je zware spieroefeningen uitvoert. Om sneller weer op de juiste gehalte te zitten, kun je gebruik maken van Glutamine. Meer weten over Glutamine? Lees dan vooral even verder!

L-Glutamine poeder

Wil jij gebruik maken van de Glutamine? Dan is het belangrijk om een geschikte Glutamine gehalte te vinden voor dagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld aan L-Glutamine poeder. Deze wordt door veel mensen gebruikt, en is niet schadelijk voor je lichaam. Hierdoor kun je optimaal genieten van de juiste hoeveelheid Glutamine stof in je lichaam. Voor de L-Glutamine poeder betaal je €45. Het is belangrijk om de dosis niet te verhogen. Dit kan namelijk wel schadelijk zijn voor het lichaam.

Hoe kan ik Glutamine poeder gebruiken?

Glutamine poeder kun je dagelijks gebruiken. Het is belangrijk om dagelijks één maatlepel in te nemen. Je kunt de Glutamine poeder met water of een andere soort soda in nemen. Hierdoor krijg je de juiste hoeveelheid Glutamine stof binnen. Wil jij meer Glutamine poeder gebruiken? Dan is dit mogelijk. Zorg er wel voor dat je een geschikt balans vindt voor je lichaam waardoor je zeker weet dat je niet te veel Glutamine poeder binnen krijgt. 

Ik ben zwanger, wat nu?

Als je zwanger bent, dan kan het voorkomen dat je geen gebruikt mag maken van deze supplementen. Dit komt omdat dit slecht kan zijn voor de baby, waardoor jij tijdens de zwangerschap of je baby in te toekomst lichamelijke problemen kan krijgen. Wil jij toch nog gebruik kunnen maken van de Glutamine? Zorg er dan voor dat je contact op neemt met de huisarts. De huisarts kan je vertellen of het handig is om deze stoffen te gebruiken.

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten