Wat past bij mij?

ik ben altijd heel erg zorgvuldig als het aankomt op het uitkiezen van elektronische apparatuur. Ik doe dit al sinds ik mijn eigen desktop samen ging stellen. Met mijn vader reisde ik elke winkel op zoek naar het goede scherm, toetsenbord en muis. Dit was nog maar het begin. Ik moest de hele desktop nog samenstellen. Het uitkiezen van een goede videokaart en processor is een taak die heel veel tijd in beslag neemt. Maar vaak is het deze tijd aan het eind van de rit meer dan waard. Ik heb dan precies waar ik naar zocht. Zo is het met computers altijd gegaan. Hetzelfde gold namelijk voor mijn laptop. Ik moest een goedkope hebben, want ik had niet meer zo veel geld. De laptop moest eigenlijk alleen maar geschikt zijn voor word en Excel. Mijn desktop thuis kon al het andere zwaardere werk wel aan. Het probleem waar ik nooit uitkwam is welke telefoon ik moest. Mobiele telefoons vergelijken had mij in het begin al een beetje geholpen. Ik wist nu dat ik een Apple of een Android wilde hebben. Beide besturingssystemen hadden onderdelen die mij heel erg bevielen.

Eerste toestel

Ik kan me mijn allereerste telefoon nog geen goed herinneren. Mijn broer had een klaptelefoon. Ik vond dit niet mooi, maar wist eigenlijk niet wat ik wilde hebben. Toen ik mijn rekening bij de bank opende, kreeg ik hier een gratis telefoon bij. Ik vond deze eigenlijk wel heel erg mooi. Ik heb hier toen jaren mee gedaan. Tot de eerste generatie iPod Touch uitkwam. Met al het spaargeld dat ik had heb ik direct deze gekocht. Raar genoeg ben ik niet zoals de meeste mensen direct verslaafd geraakt aan Apple en het besturingssysteem. Ik voelde dat ik toch nog wat miste. Om deze reden ben ik overgestapt op een Android.

Verkennen

Mijn familie was een en al Apple. Iedereen had een IMac, een IPhone een sommige een tablet. De keuze voor de IPod Touch hadden ze dan ook zeer gesteund. De overstap naar Android snapte de meeste niet zo goed. Op verjaardagen kreeg ik vaak ‘grappige’ opmerkingen over mijn keuze naar mijn hoofd toegegooid. Gelukkig kon ik hier goed tegen. Het ging mij met name om de beste telefoon voor mijzelf, niet wat andere ervan vinden. Na deze Samsung ben ik toch weer overgestapt naar een Apple, en hierna weer een Android telefoon. Kortom, ik ben nog steeds aan het verkennen wat het beste voor mij is.

Vorig artikelEen makelaarskantoor
Volgend artikelIn Amsterdam

Gerelateerde Artikelen

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Een elegante woonkamer: stijltips!

Het leuke van woonkamers is dat ze allemaal anders zijn. Als je over straat loopt en af en toe naar binnen kijkt zal het...

Recente Berichten

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Woning of bedrijfspand ontruimen

Bij het schoonmaken van een bedrijf komen een aantal dingen kijken, zoals het opruimen van privédocumenten en het mogelijke opruimen van machines die gebruikt...

Een elegante woonkamer: stijltips!

Het leuke van woonkamers is dat ze allemaal anders zijn. Als je over straat loopt en af en toe naar binnen kijkt zal het...

Welke daytrading strategieën zijn er?

Om te kunnen beginnen met daytrading heb je ontzettend veel kennis nodig. Allereerst ga je kijken op welke markt je acties wilt zijn. In...

Jouw eigen waterfles

Tegenwoordig zijn veel producten te personaliseren. Jongeren blijken ook veel interesse te hebben in de trend van het personaliseren van producten, je maakt het...