Wat past bij mij?

ik ben altijd heel erg zorgvuldig als het aankomt op het uitkiezen van elektronische apparatuur. Ik doe dit al sinds ik mijn eigen desktop samen ging stellen. Met mijn vader reisde ik elke winkel op zoek naar het goede scherm, toetsenbord en muis. Dit was nog maar het begin. Ik moest de hele desktop nog samenstellen. Het uitkiezen van een goede videokaart en processor is een taak die heel veel tijd in beslag neemt. Maar vaak is het deze tijd aan het eind van de rit meer dan waard. Ik heb dan precies waar ik naar zocht. Zo is het met computers altijd gegaan. Hetzelfde gold namelijk voor mijn laptop. Ik moest een goedkope hebben, want ik had niet meer zo veel geld. De laptop moest eigenlijk alleen maar geschikt zijn voor word en Excel. Mijn desktop thuis kon al het andere zwaardere werk wel aan. Het probleem waar ik nooit uitkwam is welke telefoon ik moest. Mobiele telefoons vergelijken had mij in het begin al een beetje geholpen. Ik wist nu dat ik een Apple of een Android wilde hebben. Beide besturingssystemen hadden onderdelen die mij heel erg bevielen.

Eerste toestel

Ik kan me mijn allereerste telefoon nog geen goed herinneren. Mijn broer had een klaptelefoon. Ik vond dit niet mooi, maar wist eigenlijk niet wat ik wilde hebben. Toen ik mijn rekening bij de bank opende, kreeg ik hier een gratis telefoon bij. Ik vond deze eigenlijk wel heel erg mooi. Ik heb hier toen jaren mee gedaan. Tot de eerste generatie iPod Touch uitkwam. Met al het spaargeld dat ik had heb ik direct deze gekocht. Raar genoeg ben ik niet zoals de meeste mensen direct verslaafd geraakt aan Apple en het besturingssysteem. Ik voelde dat ik toch nog wat miste. Om deze reden ben ik overgestapt op een Android.

Verkennen

Mijn familie was een en al Apple. Iedereen had een IMac, een IPhone een sommige een tablet. De keuze voor de IPod Touch hadden ze dan ook zeer gesteund. De overstap naar Android snapte de meeste niet zo goed. Op verjaardagen kreeg ik vaak ‘grappige’ opmerkingen over mijn keuze naar mijn hoofd toegegooid. Gelukkig kon ik hier goed tegen. Het ging mij met name om de beste telefoon voor mijzelf, niet wat andere ervan vinden. Na deze Samsung ben ik toch weer overgestapt naar een Apple, en hierna weer een Android telefoon. Kortom, ik ben nog steeds aan het verkennen wat het beste voor mij is.

Vorig artikelEen makelaarskantoor
Volgend artikelIn Amsterdam

Gerelateerde Artikelen

Natuurbegraafplaats Bilthoven is een schitterende plek

Het is altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van een dierbare. Je krijgt te maken met veel verdriet en je moet, natuurlijk, veel...

Wat is een KLIC-melding en waarom?

Ga je graven, dan ben je wettelijk verplicht om een KLIC-melding te doen. Een wat? Misschien heb je dit pas in de wandelgangen langs horen...

Het milieu sparen, zo doe je dat

Er zijn steeds meer mensen die begaan zijn met het milieu en met de natuur. Daarom zijn er steeds meer ontwikkelingen en uitvindingen die...

Recente Berichten

Natuurbegraafplaats Bilthoven is een schitterende plek

Het is altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van een dierbare. Je krijgt te maken met veel verdriet en je moet, natuurlijk, veel...

Wat is een KLIC-melding en waarom?

Ga je graven, dan ben je wettelijk verplicht om een KLIC-melding te doen. Een wat? Misschien heb je dit pas in de wandelgangen langs horen...

Het milieu sparen, zo doe je dat

Er zijn steeds meer mensen die begaan zijn met het milieu en met de natuur. Daarom zijn er steeds meer ontwikkelingen en uitvindingen die...

Geld lenen bij Directa

Soms ontkom je er niet aan: je moet geld lenen. Natuurlijk doe je dat liever niet, maar zijn omstandigheden waardoor je er niet onderuit...

Een dak bedekken als de beste

Niemand zit op een lekkend dak te wachten. Er komt water op plekken waar water niet hoort te zijn, het wordt in huis guurder...