Wie sms’t er nog?

Vergeleken met 15 jaar geleden zijn er nu talloze apps die je op je smartphone kunt gebruiken om te chatten met je vrienden en zelfs vreemden. Maar toen was dat nog helemaal niet normaal. Sterker nog, het bestond gewoon nog niet. Iedereen gebruikte sms sturen. Nu is het bijna raar om te sms'en terwijl het eigenlijk gewoon heel leuk is om te doen. Je houdt veel privacy omdat mensen niet kunnen zien wanneer je bijvoorbeeld online bent. Een sms versturen is enorm simpel, net als een appje sturen. Niet iedereen heeft een bundel waar ze kunnen sms'en, waardoor die apps toch wat betaalbaarder zijn. Ook hangt het er maar net vanaf wat je graag gebruikt. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit, want het bericht komt vaak toch wel aan bij degene naar wie je het stuurt.

Een smartphone hebben

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, waarop bijna alles gedaan kan worden. Vaak hebben welgestelde mensen ook een tablet of een laptop om het zichzelf nog makkelijker te maken. Op tablets kun je veel dingen doen, zoals televisie kijken als je thuis bent, maar ook onderweg. Het maakt het hebben van een normale televisie bijna overbodig. Ook kun je e-mails schrijven, aantekeningen maken of creatieve projecten uitvoeren. Daarnaast is het gebruik van sociale media op tablets ook mogelijk. Er zijn miljoenen apps die je kunt downloaden voor je smartphone die je leven veel makkelijker kunnen maken. Je kunt boodschappen doen op je telefoon en het thuis laten bezorgen, de lichten in je huis bedienen of gemakkelijk het dagelijkse weerbericht zien als je niet thuis bent. Smartphones zijn echter erg duur en de productie ervan is ook niet altijd even duurzaam.

Neem je laptop overal mee naartoe

Als je op locatie gaat flexwerken, is het handig om je smart devices mee te nemen zodat je overal online kunt werken en surfen. Je kunt gemakkelijk in een café gaan zitten met je laptop zonder dat je telkens een pauze moet nemen om zelf koffie of lunch te maken. Het is vaak productiever om ergens te zitten waar een goede werksfeer heerst. Je kunt ook gemakkelijk vanuit de auto werken als je je laptop of tablet bij je hebt als je een stop moet maken omdat je auto leeg is en een uurtje moet opladen.

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten