Een Sinterklaas verpakking maakt versturen leuker!

De traditionele Sinterklaas verpakking is natuurlijk de jute zak. De zak waarin Piet, nog niet eens zo heel lang geleden, stoute kindertjes mee terug zou nemen naar Spanje, maar van waaruit nu vooral lekkers wordt gestrooid. Hoe leuk is het dan om je medewerkers met Sinterklaas een klein extraatje te geven in een leuke Sinterklaas verpakking? Kies voor een jute zakje met daarin wat chocolade munten. Kies voor een magneetdoos in de vorm van "Het Grote Boek" met daarin heerlijke kruidnoten en een chocoladeletter. Kies voor een verpakking chocoladeletter brievenbus-formaat. Met die laatste kun je ook alle thuiswerkers eens flink in het zonnetje zetten!

De Sinterklaas verpakking is al leuk om te krijgen

Kun je nagaan hoe blij je medewerkers zijn als ze ontdekken dat er ook nog wat lekkers in verstopt zit! Je kunt hier echt heel verrassend mee uit de hoek komen. Zeker wanneer je nog niet eerder aan Sinterklaascadeautjes voor je medewerkers hebt gedaan, zullen ze dit nooit verwachten. Maar je kunt er nog meer mee doen. Je kunt, als je een webshop hebt, iedere klant een kleinigheidje geven bij de bestelling. Hoe duur dat kleinigheidje is, kun je laten afhangen van de hoogte van het bedrag van de bestelling. Ook kun je, natuurlijk, je vaste klanten een extra blijk van waardering sturen.

Je vergeet hoe leuk de Sinterklaastijd is

Zeker nu het zo warm is, heb je je hoofd helemaal niet bij de Sinterklaastijd. Logisch natuurlijk. Maar ook door het jaar heen vergeet je gewoon dat de Sinterklaastijd een heel mooie tijd van het jaar is. Wanneer je kinderen of kleinkinderen hebt, dan weet je het wel, maar anders… vergeet je het gewoon. Door een leuke Sinterklaas verpakking met inhoud te bestellen en deze, zo tegen de Sinterklaas, aan je medewerkers te geven, zorg je ervoor dat de Sinterklaassfeer ook in jouw bedrijf groeit!

En dan door naar de Kerst

Heb je een leuke Sinterklaas verpakking uitgedeeld aan je medewerkers? Dan verwachten ze vast niet dat ze ook nog een kerstpakket zullen ontvangen. Maar nu jij toch op de site bent voor het bestellen van de Sinterklaascadeautjes, kun je net zo goed even doorpakken en je kerstpresentjes bij elkaar vinden. Of je nu gaat voor een groot kerstpakket voor al je medewerkers of juist een kleinigheidje, het is belangrijk dat je het op tijd regelt. En ja, juli lijkt nog wat vroeg, maar voor je het weet is het écht alweer december!

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten