Met Sigma S2U Satin kun je je buitenboel eens flink aanpakken

Is het houtwerk aan je huis al wat ouder en moet je eigenlijk een keer de buitenboel eens flink aanpakken? Dan is het wel belangrijk dat je kiest voor de beste verf. Kies je voor goedkoop en van mindere kwaliteit? Dan heb je kans dat je volgend jaar weer aan de gang kunt. En daar wordt niemand écht blij van. Kies je voor Sigma S2U Satin, dan weet je dat je de beste buitenverf te pakken hebt die er is. En dat je de komende jaren weer wat anders kunt gaan doen met je vrije tijd. Maar zelfs met Sigma S2U Satin kan er nog wel eens wat mis gaan, als je niet op de juiste manier te werk gaat. Wil je binnen aan de gang? Dan kun je het best Sigma S2U Nova Satin kopen.

Sigma S2U Satin is te mengen in iedere kleur

Stel. Je woont in een hofje waar je verplicht bent een bepaalde kleur te gebruiken op je deuren en kozijnen. Het gaat dan meestal om een (afgeleide van) Zaans Groen. Dat is geen probleem wanneer je kies voor Sigma S2U Satin. Je kunt deze verf laten mengen in werkelijk iedere kleur. Je kunt daarvoor zoeken op een specifiek kleurnummer, maar je kunt ook aan de hand van de, online, kleurenwaaier de kleur uitkiezen die je nodig hebt. Ben je vrij om te kiezen wat je wilt? Dan kan dat nog wel eens lastig blijken te zijn door alle kleuren die mogelijk zijn bij Sigma S2U Satin!

Werk van boven naar beneden

Moet je het hele huis aanpakken? Dan is het het best om bovenaan te beginnen. De dakkapel, de dakgoot, de ramen op de bovenverdieping, alles moet geschuurd en ontvet worden voor je kunt beginnen. Het voordeel van van boven naar beneden werken is dat je geen druppels krijgt op je net geverfde kozijnen beneden als je later boven aan de gang gaat. En dat scheelt veel frustratie!

Zorg goed voor jezelf

En dan heb ik het niet eens alleen over het veilig werken op een ladder of een steiger. Zorg ook dat je de juiste materialen hebt om mee te werken. Nieuwe kwasten en rollers kunnen een groot verschil maken. Sta je buiten en is het warm? Vergeet dan niet om regelmatig een glas water te drinken. Dat zorgt ervoor dat je je beter kunt blijven concentreren en dat komt je werk dus ten goede. Zorg ook altijd dat je niet vol in de zon staat te schilderen. Dat is niet fijn voor de verf en ook niet voor jou!

Gerelateerde Artikelen

Recente Berichten